FÖRLÅT!

förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har haft en massa annat för mig, sen festen. Man kan nästan säga att jag har bott på statioen på grund av vad som hände. jag funderar på att lägga ner bloggen efetersom mitt liv är förstört.
Mitt liv ändrades helt den natten, allt på grund av han. j*vla unge! :@

FEST!

NU ÄR JAG PÅ VÄG TILL FESTEN, BLOGGAR MER INATT OM HUR ´DET VAR!
PUSSSSS!



förlåt!

Förlåt för den extremt dåliga uppdateringen, men jag vet att ni alskar mig så ni kollar ändå;)
igår så var juh jag på stan och köpte lite presenter, det blev lite leksaker och en klänning. Senare på kvällen så kom alla hem till mig och hjälpte mig att supa födelsebarnet full. Så nu ligger hon säkert isin säng coh mår skit. fast senare ikväll så blire tårta och ballonger, Sen så blire utgång mot stan utklädda. Vi ska klä ut henne som en strippa och sen gå runt på stan! :D Riktigt skoj, men nu måste jag fixa lite att äta, bloggar senare alla pullan älskare!



kaka

Hejsan alla bloggen lovers! idag så har jag och sofie bakat! riktigt gott blev det. vi bakad en sån här sockerkaka:

fast våran vart lite bränd så bilden är från google. Sen så städade jag mitt rum, det såg värre ut än dessies rum. Ni vet hennes dirty little secret?
aja, nu är iallafall tom på väg hit och vi ska dra upp på stan en snabbis och köpa paket till hans syster, alex. För hon fyller sexton i morron. Jag lägger ut bilderna på paketet i kväll eftersom hon inte kan ha nån kontakt med omvärlden i mrn. För vi ska supa henne full i kväll och sen lämna henne nån stans. haha, jag älskar att göra så. det är så himla kul dagen efter. Men allt är juh bara på skoj, så tro aínte att allt är seriöst. Man måste faktist ha lite kul när man är ung. Men vi ska iallafall förslka hitta lite dirty leker till henne. Eftersom hennes pappa jobbar på en sexshop i stan så får vi rabatt. och rabatt= mer presenter. Men nu måste jag dra, jaghar faktist ett annat liv, älsklingar!
Ni hatar att ni älskar  mig, i just know it bitches!




slitna jeans




dagens outfit, ganska vanlig och så, men som ni kanske märker så är mitt hår brunt. och det är för jag har slingat det brunt och just niu har jag min bruna hårförlägning, men jag kan göra det blont oxå!
Nu är sofie här och vi ska baka lite, mums så tjocka vi är. men vi är tjockt snygga! mjaaooouuuu.
i eftermiddag så kommer tom hit och leker med oss. riktig skoj.
nu roppar sofie efter mig, och jag måste hjälpa henne att fixa kakan. sen blire städa rummet.



skor,städning och pengar!

Har nyss vaknat och ska snart ut och gå med takidaälskling. Senare blir det vell bara vara hemma, Sofie kanske kommer hit en stund. + att jag ska städa mitt vackra rum, mamma tvingar mig!! jag hoppas att pappa vill ge mig pengar sen, för jag måste verkligen köpa dom här skorna, dom är bara så underbara. jag slänger in en bild på dom när jag har dom här hemma! :D



foto


Vet ni en sak? Jag älskar att fotografera, blommor,stränder,vänner,familj och speciellt mig själv! Plus att det är så kul att ha fotografier när man blir äldre. Den här bilden är tagen ifrån Öland. Och jag ska dit snart igen, tagga som fan. Vi ska röja sönder asså, fest every night bitches!


GOD NATT BLOGGEN!

God natt alla bloggälskare, tyvär får ni vätna tills imorgon på ett nytt inlägg. Ni saknar mig säkert redan men ni får stå ut. Jag vet att det kan vara jobbigt när jag inte uppdaterar så ofta men jag har fan ett annat liv oxxå. Fortsätt att älska mig så kommer allt gå bra. PUUUUUSSS!


det händer inte....



Jag börjar tappa klädstilen. Jag börjar tappa klädstilen, och börjar använda jeans varje dag och en vanlig munktröja och börjar ha luva över huvudet. Jag har tappat stilen helt, och får inga killar..

Min bröst försvinner, jag vaknar upp på morgonen och mina underbara bröst är borta. från att vara stora b-kupor så har jag blivit en planka. Jag behöver inte ens andvända bh längre och killarna slutar kolla på mina tuttar.

jag blir fattig, jag tar en kontoutdrag efter att affären inte kan ta emot mitt kort och ser att det står 0,00 kr. Jag har blivit en fattig tönt. Jag kan inte längre köpa märkes kläder och jag får gå runt i hittegods från myrorna, och blir hippie.




Der här kommer aldrig hända mig, för jag är lixom the one and only!






xoxo!

hejsan alla paulinaälskare! har ni haft en bra dag? själv så har den varit perfekt. Jag har varit med sofie hela da´gen och vi har strosat runt på stan och raggat. så det är bara att smeta på läppstiftet och dra ner linnet och trycka i hop tuttarna så kommer alla snyggingar fram. har faktist fått fyra killas nummer idag. mjauooooo.
sén drog vi till donken och jag hatar alla som glor! bara för att man är blond med stora tuttar så behöver inte alla glo. så snälla gå fram och säg vad det är ni vill. jag gillar faktist sånna som inte snackar bakom ryggen på mig. och jag vet juh att ni skulle göra allt för att bli min vän lixom. jag är juh the one and only!




bli medlem på det här

http://www.woopa.se/signup.php?ref=agent_94_95

Alla klickar på länken och sen bli medlem och tjäna pengar på din blogg! Helt gratis!

piercing

Hejsssaaaaan alla bloggälskare!
nu är jag äntilgrn tbx från mitt hemligeuppdrag, och gissa vad det var!
jo, jag har piercat näsan! det vart skit snyggt, fast jag vill byta smycket så fort som möjligt.
hur mycket ska jg slå vad om att alla ni som läser det här kommer springa i väg och pierca er. bara för att ni vill vara som jag! snygga! men sry ni kommer aldrig bli som jag. jag är lixom the one and only!


omg

Omg, jag hoppades att ingen han se inlägget som sofie publicera nyss, men jag har iallafall tagir bort det nu. Pjuhh.
Haha, jag hade nog skämt ut mitt liv om nån hade läst det, men jag kan iallafall säga att det inte är sant.

Bloggar mera ikväll för nu ska jga iväg till min hemliga grej !


hemlis

Imorgon drar jag iväg och ska göra en hemlis, gissa de ni! Tyvär får ni inte veta det än för då skulle ni säkert gå dit samtidigt som jag och göra precis som jag. SOM VANLIGT!
Så länge kan ni gissa på, (:


godis&film


Sitter med min godis påse och har kollat klart på filmen, bra var den. Men eftersom att jag är anonym bloggare så blir det inte speciellt roliga bilder för er läsare. Men eftersom att jag är så bra på att skriva så gör det ju inget eller? Nu blir det iallafall bara datorn, och jag ska kolla runt på andras bloggar och se om jag kan ta något, haha nejrå. puus på er.


Dresscode

Min kvälls outfit fick bli min rosa betty mysdress ifrån H&M.


bilden är ifrån när jag gick ut med takidaälskling.



Michael Jacksson




En av mina favorit låtar. 
Michael Jacksson - Dirty Diana

Alla har vell någon gång under sitt liv varit ett Michael Jacksson fan. Eftersom alla hans låtar är underbara, nästan lika underbara som jag.



hiss & diss listan


-solglasögon med "ränder": Asså grymt snygga men nu använder alla små fjortisar dom, likaså med rasta tröjorna komigen ni 96/97 vet ju inte ens vad rasta är hahahah skaffa er ett eget liv ist för att härma oss "stora" det är bara pinsamt...

-Brun utan sol:, visst det är snyggt första dagen men sen blire bara fläkigt, ser så himla skabbigt ut. Desutom är det sommar nu, sola ute eller gå runt och var blekfisar hahah.. SKIPPA BRUN UTAN SOL!


 

-idominläppar: irriterar mig nåt otroligt på folk som fortfarande går runt med idomin på läpparna? hahah
visst är man torr om läpparna så fine, men jag syftar på de som går runt med ett tjockt vitt lager av idomin på läpparna.
så vitt så det nästan är självlysande! asså det är så ute nu, det var lix inne sommaren 07 !
ni som fortfarande använder det kanske ska ta och torka bort det och inse att det faktiskt är 09 nu !


Desirée och ? vintern 07! haha, söta?
*eller inte


-Väskor: åh, det kan inte finnas nåt underbara än dessa otroligt vackra saker <3
och man kan inte få för många av dom! dom finns i alla former och färger, det går inte bara att mot stå!!

-Sommarlov: Så himla skönt att sommaren är här! Slippa gå upp tidigt på morgonen för att hinna till skolan i tid och slippa alla arbeten och bara kunna sova ut, resa och göra sådant som man tycker är kul!  Denna sommaren ska bli perfekt! Jag ska resa, bada, sola, träffa alla vänner, träffa killar och festa!!! Jag ska bara göra sånt som jag känner för och bara njuta av sommaren och livet! ENJOY IT :D

- Jag älskar rosa läppstift! Det finns ingenting snyggare! så jag måste faktiskt hissa det rosa läppstiftet dessie och alla andra fjortis bloggare anväänder, det är lix bara så grymt jävla snygg det går inte att komma ifån!

-Musik: Ärligt talat hur tråkigt skulle inte livet vara utan musik? Jag tror att det skulle suga faktist.. För tänkt hur glad man blir när man sätter på sin favorit musik när man är deppig eller när man vill liva upp stämmningen? Och hur skulle alla klubbar vara utan musik att dansa till? :s  Det är verkligen tur att musik finns,  listen and love it!


Jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3


Film kväll!

hejsan alla blogg älskare! idag har det varit ganska några inlägg, men jag har faktist inte haft tid. Men jag tänkte slänga in ett kort inlägg om dagen.
Imorse så gick jag upp vid 12 ungefär, och fixade mig. sen så drog och jag sofie upp på stan. jag köpte dream matte mouse foundation så jag kan blanda ut mitt läppstift, för det ska tydligen bli snyggt, och gissa om det funka? De tfå ni fundera på tills i morron då jag lägger upp en bild påt. jag köpt oxå en massa kläder som oxå kommer ut i morron på bloggen.
Men nu ska jag och sofie kolla på film, det blir den här!




jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3

blondin "fjortis" bella


Herregud!
Det här trodde man inte, men blondin bella har också varit en riktigt liten fjortis. Just nu bloggar hon väldigtbra på ett moget sätt, men undra om de var så förr? Läste man bara hennes blogg för att hon var patetisk och proviserade mycket? (just like D&P) Jag tycker iallafall att hon har utvecklats på ett bra sätt, som jag inte tror att Dessie kommer göra.

Jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3

hej bloggen!!!

Hej bloggen! Jag vet att ni saknat mig, sorry att det har blivit så lite bloggande på sistonde. Har inte haft speciellt mycket tid. Jag tänkte iallafall säga att jag lever! Haha, jag förstår vell att alla undrar eftersom jag inte bloggat idag. ;o Alla vill vell antagligen veta allt om mig eftersom jag är så snygg och bra. Slut pratat om det, nu har mamma lagat mat till mig så jag ska gå och äta.
Jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3


EN BILD


HAHA, på väg till mange. Iallafall en bild ifrån min dag, nu ska jag ut och gå med takida vi går också förbi ica och handlar lite mat. Bloggar mera ikväll.. Cyah bitches!

Jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3

stan på väg hem till mange!

Hej älsklingar, idag så tog jag tunnelbanan till mange som ni vet. men innan det så tog jag en snabbsväng på stan. och det här köpte jag :


4 nagellack från depend. Riktigt billigt, men bra!

Turkost linne ifrån BIKBOK 249:-

Två tavlor ifrån GALLERIX 399:- st på rean.

Guld skärp ifrån ZARA 229:-

Jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina!<3


svar på tal, bitches

Frågestund del 1!

hur kunde din blogg bli så känd?

- jag vet faktist inte, jag skrev bara om min vardag och sånt. men det kan nog oxå bero på att jag tar lite från varje blogg, och då blir det att folk snackar om den och sen så besöker den. = jag får mer besökare! :D
är du oskuld? isåfall när blev du av med den?

-nej jag är inte oskuld, och jag blev av med den under en fest för 1 år och 6 månder sen. och det var med min dåvarande pojkvän.
varför är du anonym bloggare?

-För att jag ska kunna leva ett så normalt liv som möjligt utanför bloggen.
vart brukar du handla dina kläder? handlar du allt i sthlm?

-i alla möjliga affärer, men det brukar oftast bli på internet jag shoppar eftersom dom har större utbud. Jag handlar det mesta i sthlm, men det kan bli lite överallt.
varför härmar du K,P och D?

- för att det är så himla roligt när dom blir sura :D
hur stora tuttar har du?

-lagom.
vart bor du? när började du dricka alkohol?
-jag bor mitt sthlms centrum. jag började dricka alkohol för 2 år sen ungefär.
har du pojkvän? isåfall när blev ni tsm???

- jag har nästan en pojkvän, och mer säger jag inte.

hur många besökare har du per dag? :D

-nu i början har jag inte alls många, men jag hoppas att det går upp. Men nu är det väll runt 200-400 besökare per dag.

vad är ditt fullständige namn? hur gamal är du? vart bor du?

-paulina frida karin petersson, och jag är 93:a men jag har inte fyllt 16 än, jag bor i sthlm
hur mycket väger du och hur lång är du ?

-jag väger 53 kg, och är 169 lång.
vad har du för bh storlek ?
-75 b eller 80 b.
är din mamam känd?? är din familj rik??

-min mamma är väll en bkändis. hon skriver i skvaller tidningar och är statis i många filmer. min familj är väl en vanlig familj med lite mer pengar.
är du snygg? är du populär? har du haft sex? hur mpnga gånger i såfall?

-Jag tycker nog att jag är snygg, jag är nog ganska populär efetrsom många vet vem jag är.
Jag har haft sex ganska många gånger.
har du gett någon nån lapdance nån gång? ;)

-haha, faktist en gång på en fest när vi körde sanning och konka och jag var tvungen att strippa inför en och sedan ge 2 killar varsin lapdance.
har du syskon?
- en stora syser och en tvilling bror. 

mer hann jag inte svara på / acceptera. men håll ögonen öppna för nästa frågestund! 

jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3  


FRÅGESTUNDEN ÄR ÖVER!

nu är fråge stunden över, kör en till om några veckor. men nu ska jag försöka svara på dom flesta. har inte enns hunnit accepterat alla.

jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3

FRÅGESTUND!



Nu börjar frågestunden, så fråga på hur mycket ni vill. Den avslutas när det blir för mycket. :D


jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3

mina älsklingar !

hejsan bloggen, det blev ingen film för mig idag, så nu ska jag ut med takida. min lilla hund.
Jag fick en kommentar om att jag skulle fota mer om vad som händer på dagarna. Och det gör jag faktist med eftersom jag är en anonym bloggare så kan folk få reda på vem jag är. Och då skulle jag knappt kunna gå ut från huset utan att nån vill ha min autograf. Men jag ska försöka lägga in lite sånna bilder oxå. Eftersom jag älskar er läsare.
Jag hade tänkt att lägga in bilder från festen, men min kamera försvann. Så dom kommer väll in när den kommer fram. Jag är lite bakis fortfarande och dricker nån dryck som ska vara bra, men det känns inte som om den gör någon större skillnad.
Klockan fem ska jag traffa alex och vi ska ta tunnelbanan hem till mange och hämta mina älsklingar som jag tydligen glömde igår.
Sen så skyndar jag mig hem så att fråga stunden kan börja, men den kanske blir lite sen. Men jag lovar att den blir runt sex!
Men nu måste jag klä på mig min rosa mjukisdräkt, mjaaaoouu vad snygg ajg blir. Jag älskar den, för den är lite kort i magen så man ser min brunbrända mage. Sen så måste jag sätta i löshåret och platta och locka. men jag tänker i allafall inte sminka mig så mycket, bara brunkrän, puder, rouge, mascara, eyeliner och läppstift. Mjjaooouuu vad snygg jag kommer bli.
Jag älskar mig själv, och mitt underbara useende. Ni skulle älska att vara mig. Tänk er att få runt 13000 varje månad i blogglön, sen att få 20 000 av sina föräldrar i månaden, och att vara en snygg blond stockholms tjej. i just love it!
jag älskar mitt liv, jag är snyggast, im the one and only!

jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3

Sängen.

NU sitter jag här och ska kolla på film, nån som har nån bra film att tipsa?

jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3

fest är bäst

Festen igår, jag finner inga ord. Den var bäst!! Jag mår piss idag, så jag tar de nog bara lungt. Men det är de värt, så kul som de var. Jag berättar senare om kvällen eller så mycket jag kommer ihåg av kvällen, jag var ju rätt full så. Men ah, som sagt mer om festen senare.. Nu ska jag försöka få i mig något att äta, och kolla på någon film..


Jag måste bara säga att jag är så otroligt snygg efter en sån här natt, det känns så bra att jag är så j*vla snygg. Jag älskar mig själv och mitt utseende!!
Glöm inte frågestunden ikväll klockan 6!! Fråga så mycket ni bara orkar!!

Jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3


Paulinas stora syster gästbloggar.

Som sagt så är jag pullans stora syster, och jga tänkte gästblogga lite nu när hon är borta. eftersom hon precis fått tillbaka bloggen, så vill hon få tillbaka sina läsare igen. så då tänkte jag börja berätta att pullans blogg inte handlar direkt om andra bloggare, utan att hon "härmar" andra bloggare för att få en annorlunda men bra blogg.Hon kanske läser sina vanligaste bloggar och sen sätter ihop det till sin egen. så om man vill läsa en blogg som har samma innehåll som K,P och D så behöver man bara läsa min syrras. Och hon provecerar inte lika mycket som dom.
Men i mogon kväll ska hon starta en fråga stund, så klockan sex i morgon kan ni börja fråga.


Jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3

fest hos mange !

åhhhh guuud vad kul det är. jag och ***** har haft det riktigt myyyys. jag känner mig full. det blir utgång om nån timma.

bloggar mer i morgon!


jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3

fix innan festen!

nu sitter jag hemma hos klara och fixar naglarna inför ikväll. kör på enkel fransk manikyr men jag vill sticka ut så jag tar svarta toppar. läser lite tidnngar medans jag låter lacken torka. Hoppas att festen blir skoj, för jag är grymt taggad.
Ni kanske vill veta vad jag ska ha på mig.
*Svart tubklänning med dragkedja på ryggen från *hemlig affär*
*Vita enkla pumps från scorett 399 kr
* halsband och armband från thailand.

Som dom flesta vet så sitter dessie ute iskogen och ruttnar, så ikväll ska jag ta alla hennes boys, så släng dig iväggen. du kommer önska att du inte hade åkt bort, för nu är jag the one and only!
Jag få rväll hoppas att jag träffar k och p ikväll för då ska jag få dom att snacka ännu mera skit om dej baby!

Jag och klara har börjat dricka lite smått här hemma, så att vi blir lagom fulla till festen, mjaoouuu vad snygga vi blir.
Om jag hade varit kille hade jag lätt gått ut med en sån tjej som jag! jag är bara så perfekt, precis som en barbie. rosa läppstift och perfekt utseende.
Jag älskar mig själv!

Jag slänger in en bild på mitt läppstift, men ni kan inte se märket, syynd va? :D






jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3

dagens Dresscode!

Så här kan man se ut när man har gått upp klockan fyra och ska ut med hunden.



*tröja från monki 499kr
*leggings från veromoda 295 kr 
* skor från nilsson 799 kr.
*skärp från topshop 179 kr. 

ganska enkel outfit, men jag brukar som dom flesta vet klä mig mer modernt. men idag fick man ´vara som en annan person. bilder på kvällens Dresscode kanske kommer i morgon. 

jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3 

Kort om dagens händelser

hej älsklingar, idag så gick jag och alex på stan och shoppade. jag köpte ett nytt läppstift, ,men ni får inte veta märket eftersom ni bara härmar mig. men det var barbie rosa såklart.
jag köpte oxå en högmidjekjol från zara, 2 par högklackade skor från topshop.
bilderna kommer ikväll. men nu ska jag äta mat, mn jag har tappat matlusten helt nu förtiden, så det blir väll en macka om jag lyckas trycka ner det. men det bästa md maten är att jag blir smal. så jag får värsta barbie kroppen, stora tuttar och smal midja. mjaouu.
Efter stan så gick vi runt på stan tills vi träffade jeppe, som hade fixat sprit till oss, som vi ska ha ikväll. för då blir det först fest hemma hos mange, sen så blire nog utgång, man får hoppas.
Jag tror nog att mitt hemliga ragg oxå kommer, jag älskar att ni bara vill veta vem det är. men men den hemligheten håller jag inom mig ett litet tag till.
jag bloggar mera ikväll hemma hos mange, så kan ni få veta hur man festar som en stjärna!

jag vet att ni älskar mig, xoxo Paulina! <3

pullan is the shiet !

Snälla ni, kalla mig inte för paow, jag kallas för PULLAN! 

jag vet att ni älskar mig, xoxo paulina! <3

Pullan hissar och dissar!




        


* att bloggen är tbx,  det är super härligt att bloggen är tbx. och jag vet att ni har saknat mig under bloggtorkan.
jag vet att alla älskar mig, så därför känns det så himla bra. Jag kommer ju ta över topplistan så snabbt alla mina besökare har fattat att jag är tillbaks. VIlket de kommer göra inom kort. I just love my self!!!

*bögar!
  bögar är helt underbara. dom är precis som oss, fjortisar och modekillar. till och med min bästa vän är bög.

* Blondinbella! blondinbella är nog den mest mogna blondinen jag vet! hon är verkligen min stora idol. och hon provecerar inte för att få besökare som D,P och K gör. Så snälla väx upp och låt bloggarna vara till mogna bloggare.




* solarium! Det är helt onödigt att lägga pengar på att få cancer. acceptera bara att alla är bleka på vintern, så nu på sommaren så får man sola utomhus. jag vet att alla megafjortisar som bor i solariumet kommer se ut som russin när dom är 25.

*Paulina och kissie! så j*vla fegt av paow att gå till kissie som är dessie's fiende. bara för att reta upp henne, och att dom är äldre gör det ännu mera omoget. så go dessie!

im back bitches!

guud vad jag har saknat bloggen! och för er nya läsare så kan jag berätta att min nya blogg försvann eftersom nån hade hackat sig in på den. Självklart så var den avendsjuk efetrsom jag har ca 15 000 unika läsare varje dag.
Jag älskar att blogga och eftersom jag är blond och snygg så blir man lättare känd.
Jag gillar att driva med andra småbloggare som paulina och dessie. och när folk får reda på att min blogg är tbx så kommer alla älska den. för jag vet att alla älskar mig. Och jag vet oxå vad ni tänker nu när jag är tbx, shiiet våra bloggar kommer tappa besökare. Och min statestik kommer stiga som bara den.  jag vill bara påminna mina nya läsare att jag är en anonym bloggare, eftersom jag vill leva ett normalt liv utanför bloggen. men så som jag beskriver mig stämmer helt.


Jag vet att ni älskar mig, xoxo paulina! <3

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0